• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Rock
  • BRIT FLOYD

BRIT FLOYD World Tour 2021

Opties met je ticket

  • Gratis afhaling in winkel
  • Selectie zitplaatsen
  • Postzending

Prijs Vanaf 45¤25

Beschrijving

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 3/11/2021]

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Brit Floyd, initieel voorzien op 31 oktober 2020 in het Kursaal Oostende, wordt hierdoor uitgesteld naar woensdag 3 november 2021.
 
Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.
 
De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en elkaar.
___

‘s Werelds meest spectaculaire Pink Floyd tribuutshow keert ook dit jaar terug naar ons land. Brit Floyd brengt met de 'Echoes 2020' tournee hits uit 'The Wall', 'The Dark Side Of The Moon', 'Wish You Were Here', 'Animals', 'The Division Bell' en 'Meddle' tot leven. Het absolute hoogtepunt van deze splinternieuwe productie is zonder twijfel de 23 minuten-durende live versie van de iconische song "Echoes", een kippenvelmomentje.

Brit Floyd is uitgegroeid tot een waar fenomeen en brengt het allerbeste livetribuut aan Pink Floyd. Met een doorgedreven perfectie en tot in het kleinste detail reproduceren ze de finale Division Bell Tour uit 1994, compleet met verbluffende lichtshow, gigantisch cirkelvormig scherm met bezwerende projecties, lasers en opblaasbare accessoires. Zoveel meer dan een eerbetoon! Brit Floyd is een must see voor iedere Pink Floyd fan. Geloof de hype en mis het niet!

Het concert van Brit Floyd vindt plaats op woensdag 3 november 2021 in het Kursaal Oostende.

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Monacoplein 1 , 8400 OOSTENDE - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

Artiesten