• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Rock
  • BALTHAZAR

BALTHAZAR FEVER TOUR 2019

(0 avis)
Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

Balthazar kondigt vandaag hun terugkeer aan. Een nieuw album ‘Fever’ dat op 25 januari uitkomt. En een uitgebreide Europese tour in 2019! Met halte in eigen land uiteraard. 

Balthazar komt op vrijdag 8 maart naar de Lotto Arena in Antwerpen. Psychedelisch popfenomeen Jasper Maekelberg, beter gekend als Faces On TV komt mee als special guest. 

Tijdens de pauze die de band onlangs nam, zaten beide frontmannen en songschrijvers Jinte Deprez en Maarten Devoldere niet stil. Er werd afzonderlijk gereisd. Er werden soloplaten uitgebracht. Er werden solotournees ondernomen. Devoldere bracht als Warhaus twee albums uit vol weelderige, humeurige art-jazz. Deprez dompelde zich als J. Bernardt onder in zijn liefde voor old-school R & B, en bracht ook een solo-album uit.

Die vrijheid om eigen wegen te bewandelen deed goed. Gesterkt door een bredere artistieke horizon en wederzijds respect voor elkaars solowerk, stak de drang weer de kop op om opnieuw samen muziek te schrijven. Zonder concrete plannen, alleen een simpel verlangen om nog beter dan vroeger te zijn en het verhaal van de band verder te vertellen. Het resultaat hoor je op de nieuwe plaat ‘Fever’. Een losser, frisser geluid, net iets minder melancholisch, maar met de voor hen zo tekenende songs met herkenbare hooks en heerlijke flows. Of zoals Devoldere het uitlegt: "Sommige liedjes voelden aan als klassieke Balthazar popsongs, andere een beetje vrolijker, maar pas toen we “Fever” hadden, hadden we de basis voor de rest van het album.” Een album bestemd voor de hoogste regionen van de charts.

Special guest: Faces On TV

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
SCHIJNPOORTWEG 119 , 2170 ANTWERPEN - Alle concerten in deze zaal zien

De mening van andere klanten

BALTHAZAR

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten