• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Rap/Reggae/Soul-Funk
  • Rap/Hip-hop/Slam
  • BLACKWAVE.

BLACKWAVE.

(0 avis)

Opties met je ticket

  • Gratis afhaling in winkel
  • E-ticket

Prijs Vanaf 22¤00

Beschrijving

blackwave. (zonder hoofdletter en met een punt op het einde) is booming! Het Antwerpse hip-pop duo Will en Jay maakt zich op voor een grootse thuismatch die nog lang doorheen hun stad zal zinderen. Op dinsdag 23 april 2019 staan de heren van blackwave. met hun heerlijke jaren 90-grooves en liveband van jazzmuzikanten in De Roma in Borgerhout.

Het duo dropt in mei 2017 een eerste EP ‘Mic Check’. Daarna gaat het snel voor blackwave. De EP versiert lovende recensies in de Belgische en Nederlandse pers. Ook de buitenlandse critici weten hun muziek te pruimen. Volgende wapenfeit: single 'Elusive feat. David Ngyah’ gaat begin dit jaar in première bij de Engelse krant The Independent en is instant hotshot bij Studio Brussel. Het nummer klopt ondertussen af op meer dan 3,5 miljoen Spotify-streams. Next: “Swangin'”, hun tweede release dit jaar, gooit hoge ogen met een première op Vice / Noisey en bereikt de nummer 1-plaats op de populaire Hype Machine hitlijst. Afgelopen zomer scoort het aanstekelijke “Whasgood?!”, met invloeden van Prince, Outkast en Will Smith, een review in Billboard magazine en sluit de band Klub C op Rock Werchter af. Na uitverkochte shows in Vooruit Gent, OLT Rivierenhof en AB een feilloos parcours.

Met de single “Good Enough” trekt blackwave. de herfst in. Vol old school 90's hip-hop vibes toont deze track hun enorme muzikale en vocale talent. Dat talent werd net bekroond met een Music Moves Europe Talent Award in de categorie hip hop/rap. Een prijs die ze op het komende Eurosonic Noorderslag (ESNS) in ontvangst zullen nemen.

En dit is nog maar de mic check.

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Turnhoutsebaan 286 , 2140 Borgerhout - Alle concerten in deze zaal zien

De mening van andere klanten

BLACKWAVE.

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten