• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • PAUL PERSONNE

PAUL PERSONNE

(0 avis)
Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

MB PRESENTS EN ACCORD AVEC GERARD DROU OT PRODUCTIONS PRESENTE

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 29/06/2020]

Conform de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad op basis van de aanbevelingen van de Risk Management Group heeft aangekondigd, zijn evenementen met onmiddellijke ingang verboden. In deze context en om de veiligheid van de toeschouwers en de medewerkers te verzekeren, wordt MB Presents gedwongen het concert van Paul Personne uit te stellen naar 29 juni 2020.

Reeds aangekochte tickets blijven geldig. 
Alle klanten worden persoonlijk gecontacteerd.
____

Paul Personne wordt door vele wereldsterren erkend als één van de allerbeste gitaristen. Zijn muziek is herkenbaar door de unieke combinatie van zijn warme stem met de klank van zijn Gibsongitaar. Hij wordt vaker onder gebracht bij de bluesartiesten, maar hij maakt ook andere schitterende melodieën en is een getalenteerde schrijver.

Na zijn laatste album "Puzzle 14" en het live album van de tournee "Electrique Rendez-vous", keert Paul Personne terug met een nieuw album dat hij scheef, componeerde en opnam tussen Normandië en Brussel: "Funambule ou tentative de survie en milieu hostile" (uitgebracht op 31 mei 2019 op Verycords).

Het is een warm en zinderend album geworden, vintage Paul Personne, met duivelse riffs en teksten over de wereld rondom hem, die hij brengt met zijn rauwe stem. Dit nieuwe album behandelt opnieuw thema's op die hem dierbaar zijn. Uiteraard worden mooie melodieën en melancholische ballades niet vergeten.

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
RUE DE L'ENSEIGNEMENT 81 Onderrichtstraat 81 , 1000 BRUXELLES - BRUSSEL - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

De mening van andere klanten

PAUL PERSONNE

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten