• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • NOVASTAR

NOVASTAR

(0 avis)
Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

Novastar is helemaal terug van weggeweest. Een greep uit de levende bewijzen zijn de twee uitverkochte AB Clubs, een uitverkochte grote zaal van de AB, drie uitverkochte Melkwegs, upstair shows, een schitterende festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter (een jongensdroom!), Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop.

Vier jaar na 'Inside Outside' laat Joost Zweegers in 2018 een nieuwe worp op de wereld los. ‘In The Cold Light of Monday’ werd opgenomen in de herfst en winter in Brighton. Die sfeer schemert duidelijk door in de songs die warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstralen. In geen tijd nestelden songs als 'Home Is Not Home' en 'Cruel Heart' op de radiozenders.

In een nieuwe bezetting laat Joost Zweegers zien en horen dat de lange pauze verfrissend werkte. Ouder werk krijgt live een opvallend heldere en krachtige aanpak mee, en de nieuwe songs worden ook meteen enthousiast onthaald door het publiek. Zijn doortocht op de festivals leverde dan ook enkel superlatieven op in de pers:

"De ontroerendste der belpoppers is terug met een nieuwe plaat. Pakkende songs? Check. Fluwen melancholie? Yep." - De Morgen

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Martelarenplein 12 , 3000 LEUVEN - Alle concerten in deze zaal zien

De mening van andere klanten

NOVASTAR

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten