• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • NIELS DESTADSBADER

NIELS DESTADSBADER

Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

[UITGESTELD - NIEUWE DATA: 27 + 28/11/2021]

Gezien de huidige omstandigheden ziet Niels Destadsbader zich genoodzaakt zijn concerten in het Sportpaleis dit najaar uit te stellen naar 2021.
Het concert van zaterdag 28 november 2020 is uitgesteld naar zaterdag 27 november 2021.
Het concert van zondag 29 november 2020 is uitgesteld naar zaterdag 2 november 2021.

Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Alle ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd.

" Het was een erg moeilijke beslissing, maar we zijn ervan overtuigd dat het de enige juiste is. Ons publiek verdient de allerbeste show die we kunnen neerzetten maar dat is helaas momenteel niet mogelijk. "
____

Niels Destadsbader kondigde in december drie nieuwe Sportpaleisconcerten aan. De ticketverkoop voor de concerten op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober ging meteen hard. Heel hard! Met meer dan 40.000 verkochte tickets op de teller, blijft de vraag tot op vandaag enorm groot. Om daaraan tegemoet te komen, kondigt Niels vandaag twee extra shows aan. Ook op zaterdag 28 en zondag 29 november concerteert Vlaanderens publiekslieveling in het Sportpaleis. 

“Ik knijp mezelf in de armen. En da’s niet de eerste keer de afgelopen jaren. Ik voel me een grote geluksvogel en zal er opnieuw alles aan doen om de mensen de leukste avond van het jaar te bezorgen.”, aldus Niels.

2019 was uitzonderlijk. Niels Destadsbader scoorde zijn derde Zomerhit op rij met "Mee Naar Boven", zijn nieuwe album 'Boven De Wolken' was nog voor release goed voor platina, hij verkocht 3 keer het Sportpaleis uit met een spectaculaire show én mocht met "Wat Zou Ik Zonder Jou" de titeltrack verzorgen van de nieuwe film van FC De Kampioenen. 2020 belooft minstens even mooi te worden.

Het jaar werd alvast goed ingezet met twee gloednieuwe MIA'S. Een uitzonderlijke prestatie, want de sympathieke West-Vlaming won intussen maar liefst negen beeldjes in vier jaar tijd.  Reken daarbij dit fantastisch concertnieuws en 2020 kan voor Niels al niet meer stuk.

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
SCHIJNPOORTWEG 119 , 2170 ANTWERPEN - MERKSEM - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

Artiesten