• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • MARIAH CAREY

MARIAH CAREY All I want for Christmas

(0 avis)

Opties met je ticket

  • Gratis afhaling in winkel
  • Selectie zitplaatsen
  • Postzending

Prijs Vanaf 65¤72

Beschrijving

Kerstmis valt iets vroeger dit jaar… Superster Mariah Carey, internationaal icoon en diva hors-categorie, kondigde haar komst naar het Europese vasteland aan met haar bejubelde ‘All I Want For Christmas Is You’ tour! Een adembenemende show gewijd aan haar grootste klassiekers, wat van haar komst naar Vorst Nationaal het mooiste kerstcadeau van dit jaar maakt.

“Splashiness, sentimentality, sparkle with all the trimmings” – The Guardian
“A brilliantly camp, irrestistible delight” – The Daily Telegraph
“A festive extravaganza” – The Independent
“It’s all we want for Christmas” – Evening Standard

Mariahs tour oogstte vorig jaar al een overrompelend succes en werd gelauwerd door de Engelse pers. Er is geen twijfel mogelijk: dit wordt een buitengewone show!

Muziekicoon, soullegende, popfenomeen, adembenemende live-artieste… het lijstje superlatieven aan haar adres lijkt oneindig. Mariah verkocht niet minder dan 220 miljoen albums over de hele wereld en stond met maar liefst 18 singles (waarvan 17 zelfgeschreven nummers) in de Billboard Hot 100. Met haar gouden stem, die maar liefst vijf octaven aan kan, en haar talent als auteur, componist, uitvoerder en producent belichaamt ze op haar eentje haar status van moderne popster. De complete artiest die meerdere malen bekroond werd onderscheidde zich ook als actrice (Precious, 2009) en als filantroop voor verschillende goede doelen.

Ze is zonder twijfel een grootse popster die uitkijkt naar haar ontmoeting met het Belgische publiek op 14 december in Vorst Nationaal. Een concert dat je niet mag missen!


Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Avenue Victor Rousseaulaan 208 , 1190 BRUXELLES - BRUSSEL - Alle concerten in deze zaal zien

De mening van andere klanten

MARIAH CAREY

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten