• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • MÅNESKIN - IL BALLO DELLA VITA

MÅNESKIN - IL BALLO DELLA VITA European Tour 2019

(0 avis)
Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

De Italiaanse groep Måneskin telt vier leden tussen 17 en 19 jaar oud: Damiano (zang), Victoria (basgitaar), Thomas (gitaar) en Ethan (drums). Hun sound is gekenmerkt door verschillende muzikale invloeden. Het is een mix van rock, rap/hiphop, reggae, funky en pop, die mooi in elkaar overvloeien dankzij de soulvolle stem van frontman Damiano. 

Måneskin
bracht net een nieuw album uit op 26 oktober 2018, IL BALLO DELLA VITA, dat met 4 singles in de top tien op nummer 1 van de Italiaanse FIMI/Gfk-hitlijsten binnenkwam, in minder dan een week tijd een gouden plaat in de wacht sleepte! Na de start van de herfsttournee met 15 uitverkochte concerten in de belangrijkste Italiaanse zalen, kondigt de groep vandaag zijn eerste Europese tournee aan. Vanaf februari 2019 zullen ze podia aandoen in Spanje, Zwitserland, Frankrijk, België, Engeland en Duitsland.

Tijdens de liveshows van X-Factor 11 vielen de artiesten op en ze raakten het publiek met hun ongelooflijke podiumprésence, die gezien hun jonge leeftijd uitmuntend was. Chosen, hun eerste single, die tijdens de show werd voorgesteld, werd miljoenen keren gestreamd en bekeken, en sleepte dubbel platina in de wacht. In een paar uur tijd gingen letterlijk alle tickets de deur uit voor de 21 data van Måneskins eerste tournee (februari/april 2018) in een productie van Vivo Concerti. Op 23 maart bracht de groep de nieuwe single Morirò da Re uit (dubbel platina), gevolgd door Torna a casa (eveneens platina). De songs kondigden het nieuwe album Il ballo della vita aan, dat uitkwam op 26 oktober 2018, na een week al een gouden plaat in de wacht sleepte.

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
RUE DUQUESNOY 10-14 , 1000 BRUXELLES - Alle concerten in deze zaal zien

De mening van andere klanten

MÅNESKIN - IL BALLO DELLA VITA

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten