• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • LUKA BLOOM

LUKA BLOOM

(0 avis)
Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. De Ierse singer-songwriter intrigeert met een bijzonder gitaargeluid, want soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat. De songkeuze blijft altijd interessant, met naast veel eigen klassiekers ook zorgvuldig uitgekozen covers.

Luka Bloom, de artiestennaam van Barry Moore, is bovendien een graag geziene gast op de Belgische en Nederlandse podia én festivals en heeft in de Lage Landen een bijzonder trouw publiek opgebouwd. Op het podium van De Roma stond hij maar liefst vijf keer, de laatste twee keer voor een volle zaal. In 2017 bracht hij zijn laatste album Refuge uit.

Anno 2019 heeft de Ierse muzikant echter een mooie reden om terug te keren naar Borgerhout: 30 jaar geleden bracht zijn doorbraakplaat Riverside (met o.a. het prachtige folknummer You Couldn't Have Come At A Better Time) hem voor de eerste keer naar België. Een jubileum dat hij graag wil delen met het publiek van De Roma, zoals hij zelf dankbaar verwoordt.

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Turnhoutsebaan 286 , 2140 Borgerhout - Alle concerten in deze zaal zien

De mening van andere klanten

LUKA BLOOM

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten