• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • LEGACY

LEGACY The Bee Gees music celebration

(0 avis)
Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

KTT & Robin-John Gibb present

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 14/01/2021]

Onze show «BEE GEES » die op dinsdag 28 april om 20.00 uur in Stadsschouwburg Antwerpen zou plaatsvinden, is uitgesteld. De nieuwe datum in Stadsschouwburg is donderdag 14 januari 2021 om 20.00.

Aangekochte tickets blijven geldig.

____

LEGACY, The Bee Gees music celebration !


« De show is de meest authentieke en dus de enige rechtmatige», zo definiëert de zoon van Robin, Robin-John het spektakel dat hijzelf samen met de broers Egiziano « The italian Bee Gees » creëerde.

« The italian Bee Gees », dat zijn Pasquale, David en Walter Egiziano, een groep die al geruime tijd op de aandacht en de warme appreciatie van de Gibb broers  kan rekenen. Hun « cover show » wordt unaniem gewaardeerd en dat was precies de reden waarom Robin-John Gibb onmiddellijk aan deze Italiaanse broers dacht voor zijn show die een eerbetoon is aan zijn vader Robin en zijn ooms.

In tegenstelling tot zijn vader is Robin-John een compleet artiest. Zanger maar eveneens toneelspeler, multi-instrumentalist en componist. Naast de productie neemt Robin-John ook plaats op het podium naast de Egiziano broers en hun muzikanten vergezeld van de onnavolgbare Blue Weaver, toetsenist en mede-auteur van ontelbare successen van de legendarische groep…..

Een uitzonderlijk spektakel met de grootste BEE GEES hits  : You Should Be Dancing, If I can’t have you, Night Fever,  I Started a Joke, Stayin’ alive, Massachusetts, Tragedy, Emotion, How Deep is your Love, Love you inside out, To Love Somebody, More than a Woman, Fanny (Be tender with my love), en nog vele andere !

LEGACY, The Bee Gees music celebration ! Klaar voor een onvergetelijke avond ?

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
THEATERPLEIN 1 , 2000 ANTWERPEN - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

De mening van andere klanten

LEGACY

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten