• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • JAN & ALLEMAN

JAN & ALLEMAN Jan Smit in het Sportpaleis

Opties met je ticket

  • Gratis afhaling in winkel
  • E-ticket
  • Selectie zitplaatsen
  • Postzending

Prijs Vanaf 44¤00

Beschrijving

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 22/01/2022]

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich genoodzaakt om het concert van Jan Smit initieel voorzien op 10 oktober 2020 te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op zaterdag 22 januari 2022.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
___

Volendammer Jan Smit begon zijn carrière meer dan 20 jaar geleden met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’. Ondertussen heeft hij het imago van kindsterretje van zich afgeschud en is hij uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Nederlandse artiesten. Als één van de weinigen is hij er ook in geslaagd om voet aan wal te krijgen in Vlaanderen én Duitsland en een grote schare fans te verzamelen in ons land.

Jan Smit heeft tientallen hits op zijn naam staan, waarvan vijf nummer 1-noteringen. Hij mocht al talloze awards en muziekprijzen in ontvangst nemen. Een aantal van zijn songs zijn ondertussen uitgegroeid tot echte klassiekers: ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Leef’ bijvoorbeeld, om er maar een paar te noemen.

Hij speelde al in de grootste concertzalen in Nederland en mocht in 2018 een extra item afvinken op zijn bucket list: een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. Het werd een subliem jubileumconcert dat smaakte naar meer. En dus keert Jan Smit terug voor een nieuwe show in dé muziektempel bij uitstek. Meegenieten van een onvergetelijk meezingconcert van één van de beste Nederlandstalige artiesten van zijn generatie? Dat doe je op 10 oktober 2020.

Je toegangskaartje is bovendien een uniek combiticket: je koopt samen met je zitje in het Sportpaleis ook meteen een “limited edition”-album van Jan.

Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 Aanvang
22:30 Verwacht einde (onder voorbehoud)

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
SCHIJNPOORTWEG 119 , 2170 ANTWERPEN - MERKSEM - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

Artiesten