• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • DOE MAAR

DOE MAAR

Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

[UITGESTELD - NIEUWE DATA: 5, 6 en 7/11/2021]

CORONA-UPDATE: de concerten van Doe maar worden verplaatst: 
Tickets voor vrijdag 6 november 2020 = blijven geldig voor het concert op vrijdag 5 november 2021
Tickets voor zaterdag 7 november 2020 = blijven geldig voor het concert op zaterdag 6 november 2021.
Tickets voor zondag 8 november 2020 = blijven geldig voor het concert op zaterdag 6 november 2021.

Tickets blijven gewoon geldig
 voor de nieuwe datum. 
___

Wervelend Nederpop-feest met hits als Doris Day, Sinds een dag of twee, De Bom en Nederwiet.

Feest! Doe Maar komt opnieuw naar De Roma! Bijna dag op dag twee jaar nadat ze onze tot in de nok gevulde zaal twee avonden op rij ondersteboven en binnestebuiten draaiden, zakken Henny Vrienten en de zijnen opnieuw af naar Borgerhout. Maak je klaar voor een onvergetelijk muzikaal feest en zing uit volle borst mee met hits als Doris Day, Is Dit AllesDe BomSinds een dag of twee en Nederwiet.

Wie kent ze niet uit het hoofd? De nummers van Doe Maar staan in ons collectief geheugen gegrift. Aarzelend begonnen in een aantal kleinere clubs eind jaren zeventig ontketende de band rond Henny Vrienten in de jaren tachtig een ware rage in Nederland en zorgde zo voor een wedergeboorte van de Nederpop. Veertig jaar later heeft Doe Maar nog niets aan populariteit ingeboet. Hun clubtour in 2018 naar aanleiding van hun veertigjarig jubileum resulteerde in uitverkochte zalen en oogstte een stortvloed aan superlatieven. Zo ook hun onvergetelijke doortocht in De Roma.  

"De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren”, aldus Henny Vrienten. “Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen.” De splinternieuwe Lijf aan Lijf-tour is daar de voortzetting van. "Met z'n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op een klein podium. We kijken er nu al naar uit." Na hun doortocht in 2012 en 2018 is het duidelijk dat het klikt tussen Doe Maar en De Roma. Wij rollen met veel plezier opnieuw de rode loper uit voor Henny Vrienten, gitarist Jan Hendriks, toetsenist Ernst Jansz en drummer René van Collem.  

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

Artiesten