• Home Page
  • Musique/Concerts

  • Pop-Rock/Musique électronique
  • Pop-rock/Folk
  • CLAUDIO BAGLIONI

CLAUDIO BAGLIONI Al Centro

(0 avis)

Opties met je ticket

  • Gratis afhaling in winkel
  • E-ticket
  • Selectie zitplaatsen
  • Postzending

Prijs Vanaf 72¤00

Beschrijving

Après ses concerts à Forest National en 2010 et 2014, Claudio Baglioni revient le 5 avril 2019 avec sa nouvelle tournée « AL CENTRO ». Pour fêter ce jubilé, il jouera dans une configuration à 360 degrés avec la scène positionnée au milieu de la salle .

Claudio Baglioni viendra avec la même production qu’en Italie, bon pour au moins 10 camions. Ceci afin de pouvoir donner à ses fans un concert inoubliable.

50 ans de carrière et 60 millions d’albums vendus dans le monde. Ce sont les chiffres essentiels de la carrière unique et inégalable de Claudio Baglioni. Un musicien, auteur et interprète, qui, à la fin des années 70 jusqu’à aujourd’hui, a réussi à conquérir génération après génération grâce à son répertoire pop, mélodique et raffiné dans lequel il a su combiner la chanson d'auteur et rock, les sonorités internationale, world music et jazz.
_____

Na zijn vroegere concerten in Vorst Nationaal in 2010 en 2014 keert Claudio Baglioni terug op 5 april 2019 met zijn nieuwe tournée “Al Centro”. Om zijn jubileum te vieren, zal hij optreden in het midden van de zaal. Je zal hem vanuit alle hoeken in volle glorie kunnen bewonderen.
 
Claudio Baglioni zal met dezelfde productie, goed voor ongeveer 10 gevulde vrachtwagens aan materiaal, in de grote arena’s van Italië optreden en zijn fans een onvergetelijk concert bezorgen.

50 jaar muziek en 60 miljoen platen verkocht wereldwijd, dat zijn de niet weg te denken cijfers van een unieke en onnavolgbare carrière. We hebben het hier uiteraard over de carrière van Claudio Baglioni. Een muzikant, auteur en performer die, vanaf de late jaren 60 tot op de dag van vandaag er in geslaagd is om de ene na de andere generatie te veroveren. Dit dankzij zijn pop-melodische repertoire dat hij doorweefde met zijn songwritingskills, rock- en jazzinvloeden, internationale en wereldmuziek. Baglioni was revolutionair op gebied van live-optredens, zowel op muzikaal, sociaal gebied als in de tv-wereld. Hij was de eerste die een seizoen van grote rally’s in stadiums inwijdde en ook de allereerste die, in 1996, de “verdwijntruc op het podium” realiseerde. Hij bracht de live optredens naar de belangrijkste en meest prestigieuze Arena’s van Italië. 
 
Je kan Claudio Baglioni in ons land bewonderen op 5 april 2019 in Vorst Nationaal.

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Avenue Victor Rousseaulaan 208 , 1190 BRUXELLES - BRUSSEL - Alle concerten in deze zaal zien

De mening van andere klanten

CLAUDIO BAGLIONI

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten