• Home Page
  • Muziek/Concerten

  • Pop-Rock/Electroninische muziek
  • Pop-rock
  • BLACK BOX REVELATION

BLACK BOX REVELATION

Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

Het meest stomende bluesrockduo dat ons land ooit heeft voortgebracht.

Nieuwe producer, nieuw album, nieuwe tour in The States: het zijn nieuwe tijden voor Black Box Revelation. Het Brusselse duo vond in hun inspiratie in de donkere en verborgen studio's van Andy Savours in West-Londen. De producer, bekend van zijn werk voor Black Country, New Road, Arctic Monkeys en my bloody valentine werkte aan hun nieuwe songs én sound. Een geweldige match leek het, want de drang van de band naar een rock 'n' roll album, in de naïeve geest van hun debuut 'Set Your Head On Fire', werd onstuitbaar.

Black Box Revelation in zijn puurste staat, inclusief de beukende drums van Dries Van Dijck en de ronkende gitaren en schreeuwende stem van Jan Paternoster. Hun nieuwe nummers van hun aankomende album zullen de podia in heel Europa veroveren.

Zoals Jan Paternoster beaamt: "We hadden zin om een album op te nemen dat de kinderen weer gitaar laat spelen. Muziek om je stem op te verliezen door mee te schreeuwen. Liedjes die je je bier in de lucht doen gooien als je ze live ziet. Het is de rock 'n' roll plaat die we wilden maken en als je er niet van houdt, nou ja... het kan ons geen reet schelen".

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Martelarenplein 12 , 3000 LEUVEN - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

Artiesten