• Home Page
  • Theater en humor

  • Vertelling/Lezing/Poézie
  • Lezing
  • JAGA JAZZIST

JAGA JAZZIST

(0 avis)

Opties met je ticket

  • Gratis afhaling in winkel
  • E-ticket
  • Conferentie

Prijs 19¤00

Beschrijving

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 15/04/2021]

Door de coronacrisis moet De Roma de deuren in 2020 noodgedwongen sluiten. Het concert van Jaga Jazzist, dat gepland stond voor 12 oktober, wordt verplaatst naar 15 april 2021.

Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht.
___

Psychedelische, post-rock jazz voor fans van Sun Ra, Flying Lotus, Tame Impala en STUFF.


Sinds hun album A Living Room Hush in 2002 door de BBC werd uitgeroepen tot beste jazzalbum van het jaar raast Jaga Jazzist als een verfrissende noordenwind over het muzieklandschap. Gedreven door een drang naar experiment en vernieuwing brengt de 8-koppige Noorse band rond Lars Horntveth een unieke sound waarin jazz en psychedelica naadloos in elkaar overvloeien. Vergelijkingen met Sun RaTame ImpalaSTUFF. en Flying Lotus zijn nooit ver weg.

Dit jaar presenteert Jaga Jazzist zijn langverwachte nieuwe album Pyramid, het eerste sinds het grensverleggende Starfire uit 2015. Voor dit album werkte de band uit Oslo samen met Brainfeeder, het label van Flying Lotus waarop onder andere ook Thundercat zit. Pyramid is ook het eerste album waarvan Jaga Jazzist de productie volledig zelf in handen namen. Dit gaf de bandleden alle vrijheid om, zonder compromissen, een uniek muzikaal universum op te bouwen. Ieder nummer effent daarbij een pad. Het is aan de luisteraar om dit te bewandelen en er zijn of haar eigen verhaal mee in te vullen.

Met intussen bijna vier decennia ervaring op de teller is Jaga Jazzist ook live een niet te missen sensatie. Komt dat zien!

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

De mening van andere klanten

JAGA JAZZIST

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten