• Home Page
  • Musique Classique / Danse

  • Klassieke dans
  • Klassiek dans
  • SWAN LAKE ON THE WATER

SWAN LAKE ON THE WATER Het Zwanenmeer/Le Lac des Cygnes

Opties met je ticket

  • Gratis afhaling in winkel
  • E-ticket
  • Selectie zitplaatsen
  • Postzending

Prijs Vanaf 50¤00

Beschrijving

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 20/11/2021 OM 20u00]

De voorstellingen van Swan Lake On The Water, die op zondag 22/11 om 15u en 20u zal plaatsvinden, wordt uitgesteld naar zaterdag 20/11/2021 om 20u00. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

__________

Het Zwanenmeer op het Water !
World Tour 2020-2021 – Ballet & Orkest van het « Oëkraine groot Opera – Kharkov ».

Het kostte twee jaar van onderzoek en moeilijke onderhandelingen om het akkoord te krijgen van de prestigieuze vereniging van de Opera's van Oost-Oekraïne, lid van Opera Europa om de eerste versie van "Het Zwanenmeer op het Water" te lanceren.
Het was namelijk verre van evident voor een klassiek corps de ballet om zich in een totaal vernieuwend project te storten. Ook de solisten waren aanvankelijk moeilijk te overtuigen. Het was de eerste keer dat zij moesten dansen in water en dat bracht verschillende lichamelijke risico’s met zich mee.

Maar de inspanningen hadden succes en de dusdanig gevormde formatie is ongetwijfeld bij de beste in de wereld.

Zonder ook maar iets van zijn grootsheid te verliezen zorgen waterbakken, fonteinen, watermuur en projecties ervoor dat deze klassieker evolueert naar een ingehouden moderniteit waar spectaculaire acts en intieme, kwetsbare momenten elkaar afwisselen.

Na Griekenland, Cyprus, Malta en Libanon doet de wereldtournee België aan in november 2020. Polen, Hongarije, Tsjechië volgen in december en Noord en Zuid Amerika in de lente van 2021 om dan via Japan, Korea en de Filipijnen terug naar Europa te komen in Spanje en Portugal en het jaar 2021 af te sluiten in Parijs.

Een adembenemend balletspektakel dat door de uitmuntende muzikale begeleiding van het groot symfonisch orkest van de Opera van Oekraïne een unieke ervaring wordt !

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
PLACE DE BELGIQUE 1 , 1020 BRUXELLES-BRUSSEL - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

Artiesten