• Home Page
  • Theater en humor

  • Humor
  • Humor
  • ALEX AGNEW

ALEX AGNEW BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR

(0 avis)
Niet beschikbaar
Maar er kunnen plaatsen vrijkomen!
Hou me op de hoogte

Beschrijving

Het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Benieuwd wat Alex Agnew over deze en nog tal van andere onderwerpen te vertellen heeft? Be careful what you wish for…

In 2001 speelde Alex Agnew zijn eerste comedy-optredens. In 2003 won hij als eerste Belg pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret Festival. In 2011 stuntte hij door als eerste comedian in West-Europa een arena te vullen. Meer dan 63.000 toeschouwers bezochten zijn 5 uitverkochte ‘best of’-show Larger Than Life in het Sportpaleis. Nadien volgde een nieuwe theatertour én opnieuw vier Sportpaleisvoorstellingen, bijgewoond door 65.000 fans, die de dernière waren van zijn Interesting Times-tournee met een aangepast decor en de (aan)gepaste titel The Legend Ends.

In 2016 was Alex terug met Unfinished Business, een nieuwe theatertour door Vlaanderens grootste theaterzalen. En in 2019 doet hij opnieuw het Sportpaleis aan met Be Careful What You Wish For. Want performen en entertainen: het zit in z’n bloed. Alex Agnew is een monument geworden in de Vlaamse podiumkunsten en comedy.

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Turnhoutsebaan 232 , 2100 ANTWERPEN - DEURNE - Alle concerten in deze zaal zien

De mening van andere klanten

ALEX AGNEW

0 / 5
1
0
2
0
3
0
4
0
5
0

Artiesten