3. Ik nam een annulatieverzekering.

Het antwoord op de meeste vragen kan je hieronder terugvinden. Indien je toch nog een vraag hebt, waarvoor het antwoord niet terug te vinden is, kan je steeds contact opnemen met onze klantendienst :

Wij doen ons uiterste best om ze snel mogelijk je aanvraag te behandelen.


TICKETS BESTELLEN

1. Hoe reserveer ik tickets online?

Selecteer het evenement waarvoor je tickets wil kopen. Klik vervolgens op 'RESERVEER' en doorloop de verschillende stappen van het bestelproces.
STAP 1 : Kies de datum en het gewenste uur
STAP 2 : Kies het aantal plaatsen in de gewenste categorie en tarief. Vervolgens kies je de verzendwijze : post, afhaling in één van onze winkelpunten of E-ticket. Het E-ticket of het afdrukken van de tickets thuis is niet voor alle evenementen beschikbaar en wordt volgens afspraken met de organisatie geactiveerd.
STAP 3 : Hier krijg je een overzicht van de gemaakte bestelling en de mogelijkheid om al dan niet een annulatieverzekering af te sluiten. Klik vervolgens op 'VOLGENDE' of ga verder met winkelen op de site.
STAP 4 : Als je klant bent bij FNACTICKETS  kan je inloggen met je e-mailadres en paswoord. Nieuwe gebruikers dienen zich eerst te registreren. Opgelet, een FNAC.BE account is niet geldig voor het inloggen op FNACTICKETS.BE
STAP 5 : Kies de betaalwijze en bevestig de bestelling.

Na de laatste stap van het bestelproces krijg je een bevestigingsmail met alle details van je bestelling. In 'Mijn Account' op de website kan je de bestelling eveneens raadplegen. Eventuele E-tickets zijn beschikbaar in de rubriek 'Bestellingen' en kunnen gegenereerd en geprint worden.

2. Kan ik zelf mijn plaats kiezen in de zaal?

Voor de meeste evenementen met genummerde zitplaatsen, kan je de plaatsen in de zaal zelf kiezen. Selecteer eerst de gewenste datum en het uur. Vervolgens krijg je de keuze om de plaatsen in het zaalplan te kiezen of om het ticketingplatform automatisch de best beschikbare plaatsen te zoeken.

3. Hoe betaal ik mijn reservatie?

De bestelling kan enkel via bankkaart worden betaald. Volgende betaalkaarten worden aanvaard :
VISA, American Express en Euro/Mastercard, Maestro/Bancontact
De betaling via bankkaart komt overeen met een definitieve reservatie, waardoor de tickets voor jou zijn gereserveerd.

Bij afhaling in één van onze winkels, gelieve de bankkaart, die bij de betaling werd gebruikt, voor te leggen, alsook een identiteitsbewijs en het bestelnummer.

Er worden GEEN extra betalingskosten aangerekend voor het gebruik van een bankkaart.

4. Hoe weet ik of mijn reservatie correct is geregistreerd?

Na elke reservatie via onze website, wordt automatisch een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Deze E-mail bevat alle details van je bestelling, inclusief een uniek bestelnummer
Via 'Mijn Account', onder de rubriek 'Bestellingen', kan je eveneens de details van je bestelling raadplegen.
Indien je de bevestigingsmail niet zou ontvangen :
- Check eerst of het opgegeven e-mailadres correct is
- Check de junk e-mail folder van je mailbox. Misschien werd de mail door de spamfilter onderschept.
Voor vragen en/of problemen kan je altijd contact opnemen met onze klantendienst : contact.tickets@fnac.com

5. Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Je kan steeds je bestellingen raadplegen via 'Mijn Account', rubriek 'Bestellingen'. Je kan hier eveneens je profiel aanpassen, inschrijven op onze nieuwsbrief, een Ticket alarm activeren en beschikbare E-tickets genereren en printen.
VERZENDING

1. Hoe en waar kan ik de tickets afhalen?

Je kan je tickets op 2 manieren ontvangen
- Afhalen in één van onze winkelpunten : indien je kiest om je tickets af te halen in één van onze winkelpunten, gelieve je identiteitsbewijs en de bankkaart, die bij de betaling werd gebruikt, voor te leggen.
Klik hier voor de lijst van onze winkelpunten.

- Verzending naar je thuisadres : je hebt de keuze uit verschillende verzendopties :
o Post Prior : 3.5 EUR
o Aangetekende zending : 6.5 EUR
o Verzending naar buitenland : 10 EUR

Indien de voorstelling plaatsvindt op minder dan 8 dagen na de bestelling, kunnen we geen tijdige levering garanderen. Je kan steeds terecht in één van onze winkelpunten om de tickets af te halen.

2. Ik heb mijn tickets nog niet ontvangen. Wat nu?

In de rubriek 'Bestellingen' van je account, kan je steeds de status van je bestelling nagaan. Wij adviseren goed na te gaan hoe je gekozen hebt om de tickets te verkrijgen: via verzending of door afhaling. Indien je de afhaling in een winkel hebt geselecteerd, dan moet je naar één van onze winkelpunten om de tickets af te halen.
Indien je koos voor Post Prior of aangetekende zending en de zending nog niet ontving, gelieve contact op te nemen met onze klantendienst : 

contact.tickets@fnac.com

070 69 01 68 (030 EUR/min)

ANNULATIE

1. De voorstelling is geannuleerd. Hoe word ik terugbetaald?

FNAC werkt in opdracht van een organisator en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor uitstel of annulatie van een evenement. Indien een voorstelling wordt geannuleerd, kunnen de tickets terugbetaald worden tot de vervaldatum zoals die door de organisator is vastgelegd.

De te volgen procedure om de tickets terugbetaald te krijgen, worden uitgebreid beschreven in de mail die wij versturen op het moment van de officiële aankondiging van een geannuleerd evenement.

Voor alle vragen kan je steeds contact opnemen met onze klantendienst :

2. Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Een betaalde en/of verstuurde bestelling kan niet worden terugbetaald, teruggenomen of omgeruild, behalve wanneer de voorstelling wordt afgelast. Deze terugbetaling gebeurt enkel aan de oorspronkelijke koper, tegen afgifte van het tickets. Door de bestelling te bevestigen en te betalen, werden de algemene verkoopsvoorwaarden aanvaard.

3. Annulatieverzekering

Een betaalde en/of verstuurde bestelling kan niet worden terugbetaald, teruggenomen of omgeruild, behalve wanneer de voorstelling wordt afgelast. Fnac Belgum biedt een annulatieverzekering aan als extra dienst en deze verzekering biedt u de mogelijkheid om de reservering te annuleren in o.a. volgende gevallen :

- ziekte

- weersomstandigheden 

- examens

- zwangerschap

- enz

Als u een schadegeval wil indienen, gelieve contact op te nemen met SPB Benelux, Fnac Belgium Annulering voorstelling, Roderveldlaan 3, 2600 Berchem

- via tel. : 078 15 15 22

- via mail : fnacbilletterie@spbassur.be