• Home Page
  • Muziek/Concerten

  • Jazz/Blues/Gospel
  • Blues
  • THE MAVERICKS

THE MAVERICKS

Opties met je ticket

  • Gratis afhaling in winkel
  • E-ticket

Prijs 37¤00

De voorstelling van : 08/09/2021 aan 20:00:00
DE ROMA
Turnhoutsebaan 286
2140 BORGERHOUT
werd verplaatst naar : 07/09/2022 aan 20:00:00
DE ROMA
Turnhoutsebaan 286
2140 BORGERHOUT

Beschrijving

[UITGESTELD - NIEUWE DATUM: 7/09/2022]

Door de coronapandemie, zal dit concert helaas worden uitgesteld van 8 september 2021 naar 7 september 2022
Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
____

Onweerstaanbare, feestelijke mix voor iedereen die de sterren van de hemel wil dansen

Een feestelijke mix van tex-mex, Cubaanse bolero, salsa, R&B, blues, country en rock ‘n’ roll: wie The Mavericks al eens aan het werk zag, weet dat het dak eraf gaat! Hun unieke sound valt niet binnen één hokje te plaatsen en dat is precies hoe deze bende eigenzinnige muzikanten het al meer dan dertig jaar wil. Een optreden van The Mavericks zit altijd boordevol verrassingen, maar één ding is zeker: stilstaan is onmogelijk!

Met hun nieuwe album En Español, uitgebracht onder het eigen Mono Mundo label, vinden boegbeeld Raul Malo en zijn kompanen zichzelf nog maar eens heruit. De twaalf nummers dompelen je onder in een zwoele sfeer waar tedere bolero, swingende mariachi, Afro-Cubaanse classics en Latijns-Amerikaanse originals de dans uitmaken. Aan deze rijkelijke muzikale paella voegen The Mavericks hun kenmerkende vleugjes tex-mex, country en rock toe.

Naast songs uit hun nieuwe album spelen The Mavericks hun grootste hits, waaronder het onweerstaanbare Dance The Night Away, waarmee ze twee jaar geleden een volgepakte De Roma op zijn kop zetten. Op het podium krijgt Raul Malo het gezelschap van veteranen Jerry Dale McFadden en Paul Deakin en de Mexicaans-Amerikaanse gitarist Eddie Perez die in 2003 tot Maverick werd gedoopt. Maak je klaar voor een onvergetelijke feestavond waarop we met de voltallige De Roma de sterren van de hemel dansen. Niet te missen!

Een tip van de sluier

Langs hier!

Klik hier om
de zaal
te localisaren
Turnhoutsebaan 286 , 2140 BORGERHOUT - Alle concerten in deze zaal zien

Toegang mindervaliden : nee

Artiesten